Workshops

Praktische tools voor een gezonde leef- en werkstijl

De Leefstijlpoli verzorgt workshops om werknemers fit en gezond te houden. Deze interactieve workshops geven deelnemers praktische tools in handen voor een gezonde leef- en werkstijl. Tijdens deze workshops is er aandacht voor individuele vragen en voorbeelden waardoor de deelnemers zich betrokken voelen en gemotiveerd worden om het geleerde in de praktijk te brengen. De workshops zijn makkelijk in te zetten, bijvoorbeeld tijdens de lunch of tijdens of in aansluiting op een overleg.  

Workshop vitaliteit  

Gedurende deze interactieve workshop komen alle BRAVO facetten aan bod voor een gezonde en energieke leefstijl.

Workshop gezonde voeding

Tijdens deze workshop worden uw medewerkers alle nodige kennis en handvatten aangereikt om een gezond eetpatroon te ontwikkelen. Uw medewerkers worden bewust gemaakt van het belang van gezonde voeding en gestimuleerd om hier bewust voor te kiezen.

Workshop gezonde lunch

Uw medewerkers krijgen tijdens de lunch een workshop over gezonde voeding. De lunch op de werkplek staat hierbij centraal.

Workshop puur en vitaal koken

Tijdens dit team uitje staan samenwerking en vitaliteit centraal. De middag start in de Idee├źnfabriek te Uden waar uw medewerkers een workshop krijgen over vitaliteit en pure, gezonde voeding. De workshop wordt voortgezet bij kookstudio de Hengstenheuvel in Uden, waar het geleerde in de praktijk gebracht wordt. Aansluitend wordt het, zelf bereide 3- gangen, menu genuttigd. Een mooi team uitje in combinatie met vitaliteit, op een prachtige locatie, aan de rand van het natuurgebied de Maashorst.

Meer weten over de workshops of de mogelijkheden van de Leefstijlpoli voor uw bedrijf? Mail of bel 06 - 126 121 89

kiwi