Onze aanpak

Bent u op zoek naar meer energie en balans in uw leven?

Bij de Leefstijlpoli leert u meer balans en energie in uw leefstijl te krijgen door bijvoorbeeld verbeteringen aan te brengen in voeding , het beweegpatroon aan te passen of hoe om te gaan met stress.

Een persoonlijke benadering

gratis intake

Bij De Leefstijlpoli krijgt u persoonlijke aandacht en de adviezen en begeleiding worden op maat gemaakt. Bij een bezoek aan De Leefstijlpoli krijgt u altijd eerst een kosteloos intakegesprek waarbij u kennis maakt met uw Leefstijladviseur. Dit is tevens de Leefstijlcoach die u zal begeleiden tijdens het gehele traject.

Afspraak

U kunt telefonisch of via onze website een afspraak maken. Er zal dan gevraagd worden naar uw klachten, gezondheid en de belangrijkste gegevens worden alvast genoteerd. In overleg met u wordt een afspraak ingepland.

Het consult

Na het intakegesprek krijgt u een afspraak voor een consult. Dit consult duurt ongeveer 60 minuten. Aan de hand van een vragenlijst en op basis van uw verhaal zal de Leefstijladviseur de mogelijkheden met u bespreken en wordt er samen met u een begeleidingstraject met een einddoel opgesteld.

Leefstijl in beeld

De Leefstijlpoli werkt met een digitale leefstijlanalyse om uw leefstijl in beeld te krijgen.