Hoe anderen onze dienstverlening beoordelen

Lees de ervaringen van een aantal cliƫnten van De Leefstijlpoli:

Ik werd door mijn huisarts doorgestuurd omdat mijn bloeddruk te hoog was en ik te zwaar was. Eerlijk gezegd had ik daar totaal geen zin in. Ik wilde wel gewicht kwijt maar op dieet gaan, daar voelde ik niet zoveel voor. Tijdens de intake werd me wel duidelijk dat zo doorgaan niet zo goed voor mijn gezondheid was. Ik moest niet alleen iets in mijn voedingspatroon gaan veranderen maar ook ( meer ) gaan bewegen. Inmiddels ben ik 9 kilo afgevallen, is mijn bloeddruk omlaag, eet ik een stuk gezonder, heb ik sport weer opgepakt en ben ik zelfs gestopt met roken. Dat past niet meer bij een gezonde leefstijl! Volgens Carla heb ik dit zelf voor elkaar gekregen, maar haar enthousiasme en energie die zij uitstraalt hebben mij enorm geholpen!

P.v.d.L. ( man, 53 jaar)leave-leefstijlpoli

De begeleiding heeft mij inzicht gegeven in mijn dagelijkse leven. De balans tussen bewegen, gezond eten en ontspanning is nu duidelijk geworden. Ieder aspect komt ruim en duidelijk aan bod en op alle vragen heb ik een passend antwoord gekregen. Door anders te gaan denken ben ik een heel eind op weg geholpen. De Leefstijlpoli heeft geen kant-en-klaar pakket klaar liggen, maar je wordt op "maat" begeleid waar je echt iets aan hebt!

S.S. ( vrouw, 40 jaar )

Niet alleen inzicht in mijn voedingspatroon gekregen, maar in mijn hele leefstijl. Op aanraden van een collega naar de Leefstijlpoli gegaan.Sceptisch, want ik had al zoveel geprobeerd en wilde niet weer een dieet. Maar dat hoeft dus helemaal niet! Het belangrijkste voor mij was te ontdekken waarom ik steeds de koelkast indook. Daarnaast werd ik goed gemotiveerd om te gaan bewegen. Ik hou niet van sport maar kom nu wel elke dag in beweging en dat voelt erg goed! Ik ben erg blij dat ik de stap gezet heb en merk dagelijks dat ik hier echt profijt van heb!

L.H. (vrouw, 28 jaar)

Carla heeft me laten zien dat gezond eten niet alleen lekker is, ook dat je je daardoor veel fitter en energieker voelt. Ik doe nu bewust mijn boodschappen en kan goed uit de voeten met de tips, zeker als ik het druk heb. Stress was een constante factor in mijn leven en doordat ik hier beter mee heb leren omgaan - meer ontspanning nemen en lekker sporten - is dit flink verminderd.

M.L. V. ( vrouw 41 jaar)

Fijne, persoonlijke en professionele begeleiding. Hartelijk dank voor je steeds weer enthousiaste en inspirerende consulten en je luisterend oor! Veel geleerd en fijn dat je nog even de stok achter de deur wilt zijn!

M. H. ( vrouw 49 jaar)

Meer tijd voor jezelf nemen, gezonder eten, meer bewegen. Ik wist het allemaal wel, maar hoe dit aan te pakken en ook daadwerkelijk te doen dat was een ander verhaal. Ik heb erg veel aan de gesprekken gehad en dat heeft me aan het denken gezet. Ik heb niets opgedrongen gekregen maar werd juist aangemoedigd zelf te gaan onderzoeken, keuzes te maken en veranderingen aan te brengen. Bedankt voor de prettige, steeds weer enthousiaste begeleiding.

J.V. ( man 50 jaar )

 

Kunt u ook een steun in de rug gebruiken?
De Leefstijlpoli biedt een GRATIS INTAKE!

Mail of bel ons dus: T 06 - 126 121 89

reviews