De Leefstijlpoli

‘Integrale visie’

Het doel van de Leefstijlpoli is toegankelijke, professionele begeleiding en advisering te bieden op het gebiedvan voeding, beweging en leefstijl. De Leefstijlpoli werkt vanuit een integrale visie; dat wil zeggen dat er naar een balans wordt gezocht tussen lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welbevinden. Deze drie gebiedenhebben veel raakvlakken met elkaar en overlappen elkaar.

EEN GEZONDE LEEFSTIJL, DE BESTE PREVENTIE!

Onze medewerkers

De Leefstijladviseurs, werkzaam bij de Leefstijlpoli, zijn opgeleid en gediplomeerd op deze drie gebieden en daardoor bent u verzekerd van professionele begeleiding. Door regelmatige bijscholing blijven onze Leefstijladviseurs op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding, beweging en leefstijl.

Bij de Leefstijlpoli is er aandacht voor de mens. Wij kijken verder dan het probleem of de klacht waarmee u binnen stapt.    

Wat is een Charly’s Coach?

De Leefstijlpoli werkt samen met Charly's Coaches. Charly’s Coaches zijn deskundige preventieprofessionals, allround opgeleid in gezonde leefstijl en gedragsverandering. Een Charly’s Coach denkt met u mee en ondersteunt bij het verkennen en inventariseren van uw mogelijke aandachtsgebieden. Bijvoorbeeld op het gebied van: meer energie, werk-privébalans, gewichtsverlies, bewegen, ontspanning, ondersteuning van bepaalde ziekten of chronische aandoeningen.

Met aanvullende informatie, gevraagd advies en coaching wordt u gestimuleerd in het bepalen van reële doelen en stelt u uw eigen actieplan op. Een Charly’s Coach werkt altijd met het instrument Leefstijlinbeeld.nl zodat u direct beschikt over uw eigen leefstijlplan.

Voor Menzis collectief verzekerden geldt er een vergoeding!

Charly’s Coaches voor bedrijven

Charly’s Coaches worden ook preventief ingezet binnen organisaties. Zij voeren persoonlijke gesprekken in de vorm van een spreekuur, speeddates of op afspraak. Ook bij verzuim reactiveren onze professionals de zieke medewerkers door de bewustwording en eigen verantwoordelijkheid voor gezondheid bespreekbaar te maken en hiermee het zelfherstel te vergroten.

Daarnaast gaan zij graag in gesprek met managers en leidinggevenden, want wat levert u dit op als deze vitaliteit gaan uitdragen?

Nader kennismaken? Bel of mail  en vraag naar Carla van der Honing voor een vrijblijvende afspraak: T 06 - 126 121 89

Carla van der Honing, leefstijladviseur & eigenaar van De Leefstijlpoli.

                            medewerkers