Wat kan de Leefstijlpoli voor jou betekenen?

Vanzelfsprekend hopen we dat de informatie op onze website, onze blogartikelen en social media bijdraagt aan een gezonde leefstijl. Kun je een steuntje in de rug gebruiken of kunnen we jou verder helpen door een advies en begeleiding op maat te geven? Lees verder wat we voor jou kunnen betekenen.

Vitaliteit en gezondheid

Bij de Leefstijlpoli kan iedereen terecht met allerlei vragen op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Bijvoorbeeld als je graag meer energie, een betere weerstand of minder stress wilt. Maar ook als je overgewicht hebt, een te hoge bloeddruk of bijvoorbeeld diabetis. De Leefstijlpoli helpt je te ontdekken hoe je je fitter en vitaler kunt voelen.

Voeding

Voeding speelt een belangrijke rol als onderdeel van je totale leefstijl. De media staan bol van de informatie over gezonde voeding dus het is de kunst om door de wirwar van informatie, aanbod, keuzes en opties een duidelijke structuur neer te zetten waarbij jij overzicht hebt en, heel belangrijk, wat bij jou past.

Beweging

Beweging kun je niet los zien van een gezonde leefstijl. Beweeg je voldoende en op wat voor manier beweeg je? Ook een goede nachtrust, voldoende ontspanning en balans tussen werk en privé spelen een belangrijke rol in een gezonde leefstijl. Hoe kun je er nu voor zorgen dat je niet teveel stress te verduren krijgt en toch je werk, maar ook je privéleven leuk houdt? Welke keuzes maak je?

De leefstijladviseur

De Leefstijladviseur bij de Leefstijlpoli is opgeleid op het gebied van voeding, beweging en life coaching en kan je een totaal pakket aanbieden. " Wij helpen jou je bewust te maken van de invloed die jouw leefstijl heeft op je gezondheid ". Heb je het gevoel dat je wel redelijk gezond leeft, maar toch niet echt kan zeggen dat je je fit en energiek voelt? Merk je door kleine lichamelijke klachten dat je toch niet zoveel weerstand hebt als zou moeten? Neemt je gewicht ongemerkt toe? Ben je druk met werk, gezin en partner en heb je het gevoel dat je achter de feiten aanhobbelt? Schiet gezond eten er vaak bij in net als de wekelijkse gang naar de sportschool? Herken jij jezelf hierin?

" Wij begeleiden jou naar een gezonde leefstijl, waarbij je lichamelijk en mentaal gezond bent en waarin je de juiste keuzes kunt maken. Afhankelijk van jouw doel bekijken we welke aanpak het beste bij jou past ".

Voor meer informatie of persoonlijk advies:  Mail of bel 06 - 126 121 89 en vraag naar Carla van der Honing. De consulten worden door verschillende verzekeraars uit de aanvullende verzekering vergoedt.

 

 

 wat kan de leefstijlpoli voor jou betekenen